Публикувано: 26 септември 2015, 15:15  |  Прочитания: 14 990  |  Коментари: 0

70 000 Разплакаха Годжи и Слави и Пяха „Жива Рана“, Прогизнали от Дъжда !

Advertisement:
137 - 25.09.2015 - Жива Рана, Годжи Плаче !

Въпреки проливния дъжд и техническите проблеми, 70 000 души изгледаха концерта на Слави Трифонов и „Ку-Ку бенд” на стадион „Васил Левски” в София снощи. Освен Слави, на сцената се изявиха Крисия, Цветелина Грахич, Нели Петкова, Йордан Йончев-Гъмзата и Георги Милчев-Годжи, както и още бивши членове на бенда през годините.

Въпреки проливния дъжд, Слави Трифонов и музикантите от „Ку-ку бенд“ направиха уникално шоу, гарнирано с много светлинни и звукови ефекти. Те накараха 70 000 души, развяващи трибагреника, да пеят и да танцуват мокри до кости заедно с тях. На няколко пъти небето над стадиона бе осветено от заря и пиротехнически средства.

„Концерт ще има, въпреки дъжда“, обяви минути след 20 часа Евгени Димитров-Маестрото и каза, че шоуто ще закъснее, но публиката ще бъде подгрята от групата „Обратен ефект“.

Първата песен, която Трифонов изпя, беше „Студио Х“. „Уникални сте, знаете ли? Не очаквах да дойдат толкова много хора – дошли сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го правим!“, каза той на публиката вече свалил слънчевите очила, а на голямата видео стена всички видяха сълзите в очите му.

Трифонов зарадва многобройните си фенове като изпълни най-емблематичните си песни, сред които „Френската гимназия“, „Няма не искам“, „Цвете мое“. От шоумена, както и от останалите музиканти и танцьорки се стичаше вода, а сцената буквално се превърна в езеро. Дългия пя под дъжда час и половина.

Най-емоционално за всички беше изпълнението на „Жива рана“, по време на което Годжи се разплака и сподели: „Това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало. Благодаря ви!“. Слави го прегърна, а публиката пя вместо него, защото музикантът не успя да започне текста заради силната емоция.

„ЖИВА РАНА“ :


Пороят спря в момента, когато всички запяха националния химн и това отприщи още повече енергията на музикантите. Концертът продължи още повече от час, като през това време Слави дръпна морализаторска реч към народа и политиците и призова гражданите да се ядосат. „Вбесете се, както аз се вбесявам“, избухна той, след което поздрави политиците и техните майки с песента „Няма такава държава“. След това продължи с изпълнението на „Аз съм и ад, и рай“ и с уникалния танц на победителя от „България търси талант“ – Пламен Любенов, който е в инвалидна количка.

Грандиозното шоу завърши с песента „Моя страна, моя България“, изпълнена от Крисия, която закри концерта, облечена с червена рокля на фона на националния трибагреник, който се вееше от големите видео стени на сцената. Слави пък си тръгна така, както дойде – на мотор и остави 60 000 екзалтирани зрители да скандират радостно: „Още, още!“ Преди това той отново се обясни в любов на зрителите и им благодари с поклон и с думите: „Бяхте велика публика!“

 

КОМЕНТАРИ
sex Newspapertimes Theme