Публикувано: 16 август 2015, 14:52  |  Прочитания: 1 482  |  Коментари: 0

Крисия ще засенчи ли Биг Брадър ?

Advertisement:
- Делфин определи жребия за втората фестивална вечер, Крисия ще излезе първа-

Успехът на дългоочаквания нов сезон на шоуто „Биг брадър“ по Нова телевизия е под въпрос, пише „България днес„.

Предаването стартира на 17 август и се очаква да вдигне до небето рейтинга на телевизията. Продуцентите обещават зрелищен старт на риалити предаването за обикновени българи след седемгодишно прекъсване.

14 скандални личности ще влязат в къщата, а накрая един от тях ще спечели 50 000 лева и лек автомобил.

„За мен този сезон е много специален, защото и аз като зрителите с нетърпение очаквам истинския 100% натурален „Биг брадър“ да се завърне и да взриви ефира“, загатва за изненадите водещият Ники Кънчев.

Грандиозният старт е помрачен от конкурентната телевизия. От Би Ти Ви отвърнаха на удара с най-големия си коз в ръцете – детето чудо Крисия. Точно в понеделник телевизията ще излъчи кастинг от националната селекция за песен на детската „Евровизия“. Крисия ще открие концерта и ще даде път на младите таланти.

„Където дават Крисия, рейтингът е висок. Всички ще искат да гледат талантливи деца като нея. Обикновено рейтингът при старта на нов сезон на „Биг брадър“ винаги е много висок и в полза на Нова телевизия. Този път обаче Крисия и другите деца могат да объркат сметките“, притеснени са от екипа на предаването. Продуцентите ще инвестират голям бюджет в най-известното риалити предаване. Те се надяват още с първия епизод да впечатлят зрителите.

В отговор Би Ти Ви ще покажат най-талантливите деца, които да заместят Крисия на „Евровизия“. Вече има и няколко фаворити, които са впечатлили журито. С кастинга за надпреварата са се заели Слави Трифонов и Евгени Димитров-Маестрото. Според регламента участниците трябва да са на възраст между 10 и 15 навършени години в деня на провеждането на детската „Евровизия“. Професионални български музиканти и композитори ще изберат най-добрите изпълнители. Одобрените кандидати ще се явят пред комисия, която трябва да определи финалистите в конкурса. В последния етап на кастинга финалистите ще представят по една песен на живо в „Шоуто на Слави“, победителят ще бъде определен само чрез интернет гласуване.

източник: 24часа

КРИСИЯ ТОДОРОВА – ВСИЧКИ КЛИПЧЕТА С КРИСИЯ ТОДОРОВА И ИЗПЪЛНЕНИЯТА Ѝ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК, И ТУК, И ТУК, И ТУК, И ТУК, И ТУК, И ТУК

КОМЕНТАРИ